Pluriform Software

Pluriform Software is producent en leverancier van Pluriform, een uniek evoluerend software platform voor verschillende branches. Matthat Software richt zich, als business partner van Pluriform Software op het implementeren en aanpassen van Pluriform Goede Doelen waarbinnen fondswervende instellingen, maatschappelijke organisaties en belangenorganisaties onderscheiden worden.

MDF

MDF is een Training en Consultancy organisatie met 30 jaar ervaring in het geven van management training, advies en evaluatie services wereldwijd. MDF gelooft in verder bouwen op bestaande kennis en ervaringen, om uiteindelijk veranderingen op langer termijn te bewerkstelligen.

Open Works

Independent consultant on open data & information management for non profits. Specialized in IATI (International Aid Transparency Initiative)

Newrise

Newrise zet zich graag in voor de samenleving. Met een enthousiast en gedreven team dragen zij bij aan de groep of continuïteit van organisaties die zich inzetten voor de medemens.

Door marketing, technologie en communicatie met elkaar te verbinden wordt er samen met de opdrachtgever een strategie gevonden om de doelgroep te bereiken.

Bekijk hier het nieuwsbericht

Carapax IT

Carapax IT is een social enterprise die IT diensten en producten levert aan het bedrijfsleven, aan gemeenten en aan de overheid, tegen een attractieve prijs. Carapax staat voor impact. Niet het gat in de markt, maar het gat in de maatschappij staat centraal. De medewerkers in dienst bij Carapax IT zijn mensen met onder andere autisme.

Bekijk het nieuwsbericht