Pluriform Software Developer

Pluriform Software Developer
Pluriform modelleurs worden blij van een ontwikkelomgeving, waarin ze snel kunnen modelleren. Pluriform is een eigenwijze omgeving, waarin vooruitstrevende en geavanceerde concepten worden toegepast. Alles gericht op snel ontwikkelen, maar ook op hergebruik. Groeien en snoeien is het devies. Van specifieke ontwikkelingen, naar steeds meer generieke functies, die hergebruikt worden.
Je krijgt, als je begint, een training in de Pluriform ontwikkelomgeving. Daarmee kun je snel van start.

Onze bijdrage aan een betere wereld
Als Connecters vinden we het gaaf dat wij, vanuit ons IT-enthousiasme, zo direct kunnen bijdragen aan de oplossing van belangrijke wereldproblemen. En omdat onze IT wordt ingezet door tientallen organisaties, heeft ons werk ook grote impact…

Wat zoeken wij
We zoeken naar mensen die tenminste 24 uur willen werken en we bieden een marktconforme beloning, een plezierige werkomgeving en interessante ConnectId extra’s. Jij bent opzoek naar een veelzijdige (parttime) functie in een ‘hands-off management omgeving’ waar je de komende jaren flinke stappen kan maken in je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vind je het leuk om middels IT bij te dragen aan een mooiere en betere wereld. Daar haal jij juist extra voldoening uit.
Heb jij affiniteit en/of ervaring in de IT en herken jij jezelf in bovenstaande? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Wat bieden we jou?

  • Passietijd; We vinden het gaaf als je eigen ideeën uitwerkt
  • Gezellig en modern kantoor
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Eigen laptop
  • Mogelijkheid om te werken waar je wilt
  • We bieden je de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen onder werktijd
  • 8% vakantiegeld
  • 24 vakantiedagen

Toekomst
Onze organisatie is aan het groeien. Dat zorgt voor diverse leuke uitdagingen en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien en ook mee blijven sparren over mogelijke veranderingen die nodig zijn naar aanleiding van deze groei. Daarin geven we dan ook alle ruimte aan jou om hierin een bijdrage te (blijven) leveren!

Met vragen kun je contact opnemen met Lisa Willemse, lisa@matthat.nl of bel naar 0182 - 781 636 .


Volg ons op Linkedin en Facebook voor meer interessante nieuwtjes.