IT Young Professional (32-40 uur) in Gouda

Jij bouwt elke dag software met impact voor Goede Doelen wereldwijd.

Ben je toe aan je eerste grote stap in je loopbaan? Matthat biedt je een omgeving waarin iedereen elkaar kent en helpt. Een soepele start in je ontwikkeltraject naar een Matthat’er! Samen met je team werk jij aan één doel: het makkelijker maken van het dagelijkse werk van onze relaties, de Goede Doelen wereldwijd zoals Liliane Fonds, Simavi, IUCN NL. De software die jij ontwikkelt wordt door vele stakeholders in ontwikkelingsprojecten gebruikt. Check www.matthat.nl en www.projectconnect.info

  • Je uitdaging Je krijgt de unieke kans om de Pluriform programmeertaal te leren. Wij nemen je mee in een ontwikkeltraject tot allround Software Engineer in Pluriform. Wij bieden je hiervoor een programma aan specifiek gericht op starters.

  • Waarom wij jou willen spreken? Omdat jij een HBO opleiding hebt afgerond en nog niet of niet zo lang op de arbeidsmarkt actief bent. Je zoekt een fijne start in een organisatie waar iedereen elkaar kent en helpt. Je wilt betekenisvol werk doen in plaats van een commercieel ding. En natuurlijk omdat je leergierig bent en veel motivatie meebrengt.

  • Jouw collega’s Als Software Engineer ben je een gewaardeerd onderdeel van het enthousiaste Scrumteam op ons kantoor in Gouda. Onze kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar continu verbeteren.

  • Wat je krijgt Zinvol werk met een prachtig uitzicht over Gouda! Een marktconform salaris natuurlijk met vakantiegeld, 24 vakantiedagen, woon-werkregelingen en meer. Fijne werkomgeving met lunches en een werkgever die met je meedenkt.

Jouw sollicitatieprocedure We bekijken je CV en korte motivatie met zorg en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Het eerste gesprek zien we als een kennismaking. Het vervolggesprek gaat over de inhoud. Je vult dan ook voorafgaand een online DISC-analyse in die wij in het gesprek toelichten. Je krijgt de kans om mee te kijken in het Scrumteam, is er van beide kanten een GO? Dan gaat je traject bij Matthat van start.

Nog vragen? Bel gerust!
Bertina van Dolder (HR)
bertina@matthat.nl
06 - 14155906

Trainee Consultancy ProjectConnect: alle ruimte voor talent!

Denk je na over een traineeship? Matthat heeft ruimte voor een trainee Consultancy.

Je komt te werken bij het team Consultants van ProjectConnect, een product van Matthat Software. Je ontdekt en leert veel over de wereld van de (internationale) NGO's, je krijgt veel inzicht in hun processen van fondsenwerving, PME tot projectmanagement. 
Voor meer info over ProjectConnect check www.projectconnect.info

Wij zorgen voor een omgeving waarin jij de kans krijgt om je capaciteiten te ontwikkelen én veel over jezelf te leren. Wij verwachten ook veel van jou. Dat je zelf initiatief neemt en leergierig en ondernemend bent.Als trainee speel je een cruciale rol in het waarmaken van onze klantbelofte

  • Trainee voor 32/40 uur per week
  • het traineeprogramma duurt 2 jaar, contract voor onbepaalde tijd
  • Je geniet van alle arbeidsvoorwaarden die Matthat'ers ook hebben
  • Reageer door een mail te sturen met je CV naar Bertina van Dolder (HR) bertina@matthat.nl of bel 0182-781636.

Voor meer info over Matthat Software check www.matthat.nl of check Facebook en Linkedin