Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Matthat is een organisatie voor initiatiefrijke en ondernemende mensen. Of je nou net je opleiding hebt afgerond of al de nodige werkervaring hebt opgedaan, het heeft altijd zin om een open sollicitatie te sturen.

Lees meer...

Microsoft heeft aangekondigd dat de Windows Server 2003 vanaf 14 juli 2015 niet meer wordt ondersteund. Wat betekent dit voor u?

Lees meer...

Partnerschap in software vereist partnerschap in denken. Samenwerking met u staat voor Matthat centraal. Dit betekent dat we altijd meedenken met wat u wilt en wat er voor u mogelijk is.

Lees meer...

Uw NGO wil transparant zijn. Het International Aid Transparancy Initiative (IATI) voorziet in een raamwerk om data te delen. De data, volgens IATI-standaard gepubliceerd, is vergelijkbaar, aggregeerbaar en traceerbaar. Dit stelt eisen aan de vastlegging van informatie in de software en vraagt om een efficiënte samenstelling van uw rapportage.

Lees meer...

We hebben veel ervaring en kennis, maar hebben niet de wijsheid in pacht. Samen met mensen uit jouw organisatie identificeren onze branchespecialisten de onderwerpen waar Matthat en Pluriform Goede Doelen toegevoegde waarde biedt.

Lees meer...

Matthat software ondersteunt de nieuwe Europese SEPA normen in het betalingsverkeer die per 1 februari 2014 van kracht zijn.

Lees meer...

Op 6 juni vierden Woord en Daad en ZOA gezamenlijk hun 40-jarige jubileum. De veranderingen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking stonden hierbij centraal. Beide organisaties kregen de vraag of ze nog wel bestaansrecht hebben in de toekomst. We spraken met Jan Lock, directeur van Woord en Daad, over zijn toekomstvisie en over de vraag welke rol er voor IT is weggelegd.

Jan Lock: "Altijd blijven denken vanuit je doelstellingen"

Lees het hele interview

Lees meer...
 
Powered by: Pluriform Software