Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Vanaf 1 januari kunt u ons vinden op ons nieuwe adres. Klik hier voor het nieuwe adres.

Lees meer...

In verband met de verhuizing is Matthat Software op vrijdag 29 december de hele dag gesloten.

Lees meer...

Lees hier Bertina haar blog over het gebruik van DISC binnen de organisatie van Matthat.

Lees meer...

Anita Schaap heeft het afgelopen jaar een onderzoek uitgevoerd bij Matthat in het kader van haar afstudeeropdracht voor de opleiding HRM aan de Hogeschool Utrecht. En met succes want 2 weken geleden mocht zij haar diploma in ontvangst nemen.

Lees meer...

Bart Drost: “ ‘Wet datalekken’, ‘Datasecurity’, ‘General Data Protection Regulation’ en meer van dergelijke termen hingen al een tijdje als een dreigende wolk boven mijn hoofd. Dat er van alles op het vlak van dataveiligheid gaat veranderen en dat die veranderingen (grote) consequenties voor onze organisatie kunnen hebben, dat was me wel duidelijk. Maar waar begin je? En hoe begin je? Hoe vind ik mijn weg hierin?"

Lees meer...

Per 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese gegevensbeschermingswet van kracht: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd. Deze wet vervangt de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens, en betekent een aanzienlijke uitbreiding van de verantwoordelijkheden van organisaties en een uitbreiding van de rechten van personen. Dit heeft ook voor u gevolgen voor de vastlegging van persoonsgegevens en wat u hier omheen geregeld moet hebben

Lees meer...

iDEAL is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Op donderdag 12 oktober organiseert Matthat in samenwerking met haar relatie "Helpende Handen" een webinar over de iDEAL betaallink in Pluriform.

Lees meer...

Een bijzondere dag! Matthat viert 10 jaar samenwerking met relatie Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening voor Gereformeerde Gemeenten.

Lees meer...

Lovende reacties ontvangen van onze relaties na onze Kickoff platform Fondsenwerving op 15 juni dat is georganiseerd in nauwe samenwerking met Newrise. Mooie voorbeelden uit de praktijk kunnen tonen door de medewerking van onze relatie Bijzondere Noden in de workshop Power BI samen met PowerBI specialist Square8 en in de workshop Actieplatform door onze relatie World Servants.

Lees meer...

Matthat trakteert Red een Kind op taart voor 5 jaar plezierige samenwerking! Dank voor jullie vertrouwen!


Lees meer...

Gefeliciteerd collega Lisa Willemse! met je behaalde level I in Power BI.

Lees meer...

GOUDA, NL - Matthat Software, marktleider in software oplossingen voor goede doelen, is de eerste leverancier van project management software die integraal IATI ondersteunt. Deze connector is ontwikkeld in een samenwerking met 6 organisaties, waaronder Simavi, Red Een Kind, SOMO en Liliane Fonds.

Lees meer...


Knappe prestatie van Matthat en partners Liliane Fonds, Red een Kind, Simavi en SOMO. Complete IATI publicatie conform de BZ IATI guidelines, direct vanuit het projectmanagement systeem. Goed teamwerk! Speciale dank aan Pelle Aardema van Open Works.


Lees meer...

Een speciaal welkom aan onze nieuwe collega Robin Teuwen. Hij zal zijn jarenlange ervaring met Pluriform per 1 februari inzetten als developer voor Matthat. Heel veel succes en werkplezier Robin!

Lees meer...

Wij zijn blij dat wij per 15 februari opnieuw een nieuwe collega kunnen verwelkomen in ons midden: Haar naam is Lisa Willemse. Zij heeft enorm veel zin om als Support Consultant voor onze relaties aan de slag te gaan. Haar opgedane Pluriform ervaring bij Stichting Kinderpostzegels komt hierbij heel goed van pas!

Lees meer...
 
Powered by: Pluriform Software