Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Gastvrij ontvangen bij ReShare door directeur Simon Smedinga met een interessante rondleiding en een enthousiaste uitleg over hun activiteiten.

Lees meer...

Sinds herfst 2016 verrijken Jan Jongkees, Henk-Jan Bouwsema en Patricia Cardona als externe consultants onze flexibele schil bij Matthat.

Lees meer...

Vanaf september 2014 heeft Sjaak den Heijer (Rhijnauwen Groep B.V.) als strategisch adviseur en interim-manager een bijdrage geleverd aan de professionalisering van Matthat Software, het ontwikkelen van strategische verbindingen en het bouwen aan een lange termijnrelatie met onze opdrachtgevers.

Lees meer...

Sinds juni 2016 maakt Cees Rustenhoven, als zelfstandig Consultant vanuit Codir Consulting, deel uit van de flexibele schil rondom Matthat Software.

Lees meer...

In de serie Webinars "parels in Pluriform" zijn inmiddels 6 Webinars uitgezonden met uiteenlopende onderwerpen, zoals:

  • Managementrapportage
  • Outlookkoppeling
  • Inkoopfiattering Web
  • Pluriform Dahsboard
  • Eindejaarstips financiële verslaglegging
  • Tips & Tricks in Pluriform

Interesse om ze (nogmaals) te bekijken? De genoemde Webinars vind je op een rijtje in onze " Knowledgebase"  op het Pluriform abonneeportaal onder de tab "Webinars".

Als je hierover vragen hebt, mal of bel Bertina van Dolder (bertina@matthat.nl of 0182-781636)

Lees meer...

Met trots delen wij de complimenten van Stichting Woord & Daad over Pluriform Fondswerversview.


Lees meer...

Werken als Young Professional bij Matthat Software; nieuwe collega Corinne Starreveld gaat de uitdaging aan met haar start als Support Consultant. Veel succes Corinne!

Lees meer...

Bij Matthat is er altijd ruimte voor talent!

Lees meer...

Bij Matthat is er altijd ruimte voor talent! Helemaal nu Matthat groeit in haar activiteiten.

Lees meer...

Denk jij ook weleens "dit moet handiger kunnen" ? Vaak kan dit ook en is het een kwestie van het gebruik maken van de juiste knoppen. Het Webinar Tips & Tricks in Pluriform helpt je op weg om slimmer en effectiever met Pluriform Software te werken. Interessant voor zowel beginnende als ook ervaren gebruikers. Deel dit bericht dan ook gerust met collega's! De onderwerpen in deze training, die gepresenteerd wordt door Leen Roeleveld, zijn gebaseerd op veelgestelde vragen van onze relaties. Daarnaast is er tijdens het Webinar zelf volop ruimte voor vragen. Doe er je voordeel mee en meld je nu aan!

Lees meer...

Maak jij slim genoeg gebruik van de meest getoonde pagina in Pluriform, het startscherm? Of laat je kansen liggen en zou je het startscherm als jouw dashboard beter in jouw voordeel kunnen inzetten? Leer hoe het efficiënter kan in ons drie kwartier durende Webinar in de serie "Parels in Pluriform" op dinsdag 26 januari 2016 om 15.00 uur.

Presentator Kaj ten Voorde, senior supportmedewerker bij Matthat Software met ruime ervaring in trainingen, laat in dit Webinar zien hoe je het startscherm van Pluriform als dashboard kan inrichten voor Overzicht, Inzicht en Actie.

Ben je klant van Matthat en heb je interesse? Meld je aan voor dit kosteloze Webinar bij Bertina van Dolder (bertina@matthat.nl) of bel 0182-781636.

Lees meer...
 
Powered by: Pluriform Software