Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Taart voor onze relatie Stichting Eye Care Foundation. 5 jaar samenwerking smaakt naar meer!

Lees meer...

Als gebruiker van Pluriform verwacht u dat uw systeem altijd operationeel is en dat uw Pluriform portalen en web services beschikbaar zijn. De support afdeling bij Matthat Software beschikt nu over een monitor en kijkt met u mee. De performance van uw portaal wordt voortdurend gemonitord. Dit geeft ons de mogelijkheid om u direct te informeren wanneer er een probleem optreedt en indien nodig mee te denken over een oplossing.

Lees meer...

Transparency is een begrip binnen Goede Doelen organisaties. Het International Aid Transparancy Initiative (IATI) stelt eisen aan de vastlegging van informatie in de software.

Lees meer...

We brengen een volledig vernieuwde versie van onze Partner Management-module uit, waarin de CRM-functionaliteit is uitgebreid.

Lees meer...

Met een prachtige missie: ‘kinderen een kans geven op een betere toekomst’ is de Kinderpostzegelactie 2018 officieel van start! Matthat Software is stand-by voor het actieteam van Kinderpostzegels zodat alles soepel verloopt. Veel succes!

Lees meer...


Begin jij straks je carriere bij Matthat?
Kom langs dan drinken we een kop koffie met elkaar!

Lees meer...

Haar vervangster Anna is inmiddels al volop aan de slag bij Matthat.

Lees meer...

De kopgroep maakt de strategische keuze zo snel mogelijk aan de slag te gaan met de nieuwste ontwikkelingen in de Pluriform Software.

Lees meer...

We begrijpen dat je zuinig bent op je persoonlijke gegevens en we nemen dat ook serieus.

Lees meer...

Hans Drijfhout is per 1 juli 2018 actief in de rol van Manager Operations bij Matthat Software.

Lees meer...

Matthat is ervan overtuigd dat strategisch samenwerken met partners meer vruchten afwerpt dan een eenzijdige klant-leveranciersrelatie.

Lees meer...

Matthat Software en Newrise gaan samenwerken om non-profitorganisaties te ondersteunen met een vernieuwende manier van fondsenwerving en financiering van projecten.

Lees meer...

Als speciale invulling voor ons "maandje Matthat"  - waar wij als Matthat'ers elkaar informeren en inspireren - was Jan-Willem van der Ven van World Servants bij ons te gast.

Lees meer...

Trots en blij met 15 jaar mooie samenwerking met onze relatie SOMO.  Naast een jarenlange inzet van onze Pluriform Goede Doelen Software bij SOMO is zij ook ProjectConnect partner van het eerste uur. Wij zien met veel plezier uit naar de voortzetting!

Lees meer...

Donderdag 17 mei - de laatste bijeenkomst voor onze deelnemers aan de AVG workshops.

Lees meer...

Per 1 mei 2018 zijn de AVG Aanpassingen zowel in Pluriform Basis als in Pluriform Goede Doelen beschikbaar voor onze relaties.

Lees meer...

Donderdag 10 en vrijdag 11 mei is Matthat gesloten.

Lees meer...

Voor alle relaties is er een webinar georganiseerd waarin AVG specialist Leen Roeleveld je meeneemt in de aanpassingen in onze software, waarmee je het juiste gereedschap hebt om te voldoen aan de nieuwe Privacywetgeving die per 25 mei 2018 in werking treedt.

Lees meer...

De nieuwe AVG wetgeving komt steeds dichterbij. Op 25 mei gaat de nieuwe wet in en moeten alle organisaties hierop zijn ingericht.

Lees meer...

Heb je onze Wall of Relations al gezien?

Lees meer...


Directie Matthat Software en Carapax IT zijn trots en blij met de start van hun strategisch partnership.

Op de foto van links naar rechts: Ewout Suithoff, Addy Borst, Theo Kranendonk, Ronald van Vliet.

Lees meer...

Ons nieuw geformuleerde Mission Statement, getoond op een prachtige en toepasselijke afbeelding.

Lees meer...

Wiebe Glasta, AVG- Projectleider bij Kinderpostzegels schreef deze mooie review over de AVG cursussen die aangeboden worden door Matthat Software.

Lees meer...

Nieuwe functionaliteit ontwikkelen en verouderde functionaliteit verwijderen. Deze aanpak noemen wij 'groeien en snoeien'.

Lees meer...

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes in de branche en nieuwe ontwikkelingen bij Matthat Software? Volg ons dan via Facebook en Linkedin

Lees meer...

Matthat wenst iedereen een inspirerend en impactvol nieuwjaar!

Lees meer...
 
Powered by: Pluriform Software