Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Wij zijn erg blij met onze samenwerking met Stichting Hulp Oost-Europa (HOE). Vandaag is het 15 jaar dat Stichting HOE onze software als ondersteuning inzet om haar doelen te behalen. Met z’n trouwe en loyale klant richten wij ons graag op de toekomst en blijven ons steentje bijdragen!

Lees meer...

In onze nieuwe versie van ProjectConnect hebben we de publicatie van IATI v2.03 mogelijk gemaakt, zodat ProjectConnect up-to-date blijft en voldoet aan de regels en richtlijnen van de IATI-standaard.

Lees meer...

De branchevereniging van de digitale sector: Nederland ICT verandert van naam naar NLdigital.

Lees meer...

Christal heeft een verbindende factor. Al jaren zet de organisatie zich in om Goede Doelen en donateurs met elkaar te verbinden. Matthat levert software om dit technisch te ondersteunen.

Lees meer...

Matthat Software ondersteunt de Kinderpostzegelactie op het gebied van IT. Onze collega's staan deze dagen stand-by om te zorgen dat alle technische afwikkelingen naar wens verlopen. Naar verwachtingen komen er duizenden bestellingen tegelijk binnen dus het is belangrijk dat de techniek naar behoren blijft draaien.

Lees meer...

De duurzame dinsdag roept elke jaar discussies op. Duurzame ideeën en initiatieven krijgen een podium en op de nieuwspagina’s lezen wij opnieuw berichten over enorme afname van biodiversiteit, zeeën vol met plastic en onze destructieve economie…

Lees meer...

Om de ontwikkelingen op het gebied van Support met onze relaties te kunnen delen, organiseert Matthat op 3 september een korte Webinar.

Lees meer...

Elke maandag, aan het begin van de middag, is er bij Matthat ‘De Weekdate’.

Lees meer...

Hoera, vandaag zijn het Liliane Fonds en World Servants al 10 jaar een relatie van Matthat Software.

Lees meer...

Heb jij affiniteit met ICT? Wil je werken én studeren op HBO niveau? Of wil je een grote omzwaai maken in je carrière en je laten omscholen?

Lees meer...

Een veelbesproken onderwerp is toch altijd het geld dat wordt uitgegeven aan ontwikkelingssamenwerking. Het heeft er vooral mee te maken dat het lastig is om te volgen waar het terecht komt en met welk resultaat. International Aid Transparency Initiative (IATI) is ontwikkeld om bij te dragen aan de openheid over besteding van hulpgeld. Zo worden de geldstromen van donoren naar lokale organisaties en uiteindelijk de ontvangers transparanter.

Lees meer...

5 jaar mooie samenwerking is natuurlijk een reden om onze collega Francis Biesheuvel in de spotlight te zetten!

Lees meer...

Elk half jaar is er een upgrade beschikbaar, maar waarom eigenlijk?

Lees meer...

Matthat Software en VANESSEN ICT hebben een handtekening gezet onder een hernieuwd 3-jarig contract op basis van een IAAS platform.

Lees meer...

Vind hier alle take - aways die collega Leen heeft meegenomen uit Portlan, Oreagon tijdens de NTC.

Lees meer...

Technologie verandert snel! Het jaarlijks gehouden evenement - The Nonprofit Technology Conference (NTC) in Portland, Oregon - is toonaangevend als het gaat om innovatie in de goede doelen branche.

Lees meer...

Onze 5 jaar samenwerking verdient een bloemetje!

Lees meer...

“Achieving results together!”, daar zijn we deze ochtend mee gestart tijdens de bijeenkomst van ons nieuwe initiatief DonorBridge.

Lees meer...

De afgelopen jaren heeft Matthat Software zich intensief beziggehouden met het Projecten domein. ProjectConnect, als succesvol samenwerkingsportaal voor de allianties en partners in projecten is daar een uitvloeisel van.

Lees meer...

Volg je onze Linkedin-pagina al?

Lees meer...

10 jaar samenwerking verdient een taart! In de afgelopen jaren hebben we een goede relatie met World Servants opgebouwd en zetten ons voor hetzelfde doel in: samen bouwen aan verandering.

Lees meer...

Onze Supportcoördinator Lisa is maandag 7 januari weer begonnen na haar zwangerschapsverlof.

Lees meer...
 
Powered by: Pluriform Software