Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Samenwerken en innoveren is waarde creëren

Op maandag 30 september kwamen ProjectConnect partners opnieuw bijeen om samen een richting aan de innovatie in de branche te geven. ProjectConnect Foundation verzorgde de goed bezochte meeting.

Al 5 jaar succesvol samen innoveren
Samenwerking is sinds jaar en dag de drijvende kracht achter innovatie. Jij kunt heel goed in je eentje dingen gaan verbeteren maar als je echt tot vernieuwing in je branche wilt komen, kun je beter samenwerken. Zo is er al een partnermanagement en projectmanagement tool ontwikkeld en zijn we toe aan het ontwikkelen van plannings- en financieringstool. Deze sessie leidde tot betere inzichten, opende dialoog, versterkte vertrouwen en door kennis te delen maakte de weg vrij naar nieuwe oplossingen. Het is binnen ProjectConnect community gelukt om een gezamenlijk stip aan de horizon te zetten waar wij als groep naartoe gaan werken. De besproken onderwerpen waren:
-          Module projectinkomsten
-          Financieringscontracten
-          Fondsadministratie

Bij het realiseren van het doel zijn altijd mensen en middelen nodig. Wij hebben elkaar nodig om toegevoegde waarde te creëren en de innovatie betaalbaar te maken. Met de ProjectConnect roadmap meeting is er wederom een vertrouwensbasis gelegd om samen te blijven investeren in de innovatie in de Goede Doelen branche.

Gepubliceerd op: 2 oktober, 2019
 
Powered by: Pluriform Software